Innsbruck – Inima regiunii muntoase Tirol din Austria

Innsbruck, situat în centrul regiunii Tirol din Austria, este paradisul iubitorilor de munte. Regiunea Tirolului este înconjurată de lanțuri muntoase uriașe din trei direcții, și dacă vă plac sporturile de iarnă sau drumețiile de vară, cu siguranta aceasta regiune va fi pe placul dumneavoastra.

Deși Innsbruck este punct de plecare minunat pentru o explorare extinsă a regiunii Tirol, ar fi o greșeală să nu vă petreceți puțin timp bucurându-vă de atracțiile orașului. În ultimul timp a devenit un centru important pentru sporturile de iarnă și a organizat Jocurile Olimpice de iarnă de două ori în ultimii cincizeci de ani.

“Sunteti din Slatina si doriti sa vizitati Innsbruck-ul, alegeti serviciul:
transport persoane Slatina Innsbruck

Innsbruck este localizat pe valea râului Inn, inconjurat de lanturi muntoase spre nord și spre sud. Se pare că în fiecare direcție te uiti vei avea vederi minunate cu muntele. Totuși, orașul în sine are niște clădiri impresionant de frumoase.

Doriti sa mergeti din Filiasi la Innsbruck, atunci alegeti serviciul de:
transport persoane Filiasi Innsbruck

Goldenes Dachl (Acoperișul Auriu) este cu siguranță un loc bun pentru a începe. Acoperit cu peste 2.500 de plăci de alamă aurite, acoperișul strălucește și oferă o mulțime de reflexii frumoase deasupra unei ferestre gotice. Există, de asemenea, un mic muzeu interior, dedicat împăratului Maximilian.

Hofburg (Palatul Imperial), cu stiluri baroc și rococo, este fascinant de explorat. În apropiere se află Dom St Jakob (Domul din Innsbruck), care are un interior baroc complet uimitor. Nici o cheltuială nu a fost scutită aici și este greu să găsești un centimetru de spațiu neacoperit de artă in acest dom. O altă biserică interesantă este Hofkirche (Biserica Franciscană), care conține sarcofagul lui Maximilian I. Mormântul în sine este magnific.

Există multe fațade in stil baroc, foarte mult dintre ele pot fi admirate de-a lungul Herzog Friedrich Strasse și în jurul centrului orașului, deci o plimbare este cea mai bună solutie de a le admira.

În final, totuși, este imposibil să ignori chemarea munților, ceea ce face ca Innsbruck să fie atât de special. Dacă aveți de gând să vizitați Austria, asigurați-vă că includeți Innsbruck și Regiunea Tirol în itinerariul dvs. Există atâtea lucruri de admirat, pe gustul fiecăruia.

In cazul in care sunteti din Bals si doriti sa vizitati Innsbruck si regiunea Tirol alegeti serviciul de:
transport persoane Bals Innsbruck